top of page

Csapatépítés

A játék nem csak játék – bízd szakemberkre a csapatod fejlesztését! 


A különleges sporteszközeink által nyújtott élmények mellett, lehetőség van szakszerű csapatépítő programok szervezésére is. Több éves tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapattal való együttműködésnek köszönhetően, olyan programot biztosítunk, amely kimozdítja a csapatod a komfortzónából és a szórakozás mellett, alapos tanulási élményt is nyújt.

Ezúttal nem az extrém sporteszközeinket használjuk, hanem az erre a célra kialakított kötélpályás elemeket és a kalandpedagógiára jellemző tematikus játékokat. A használt módszerek és tevékenységek célja, hogy a résztvevőket olyan kihívások elé helyezze, amely megkönyíti az egyéni és a csapatos tanulási folyamatot. A szórakozás mellett minden tevékenységet értékelő beszélgetés követ, amelyben a résztvevők a trénerek segítségével közösen vonják le a tanulságokat. 

Ha fontos a csapatodnak a bizalom, csapatszellem, kommunkáció, konfliktus-menedzsment, stratégia témái akkor itt a helyed! 


Legyen szó alacsony kötélpályás tevékenység (max. 1m magasan felszerelt elemek), magas kötélpályás elemek (8-9 m magasan felszerelt elemek) vagy egyszerűbb, beltéri játékok és tevékenységek, meggyőződésünk, hogy valós és tanulságos élményeket tudunk nyújtani a csapatodnak. 

Résztvevők száma: min. 12 személyből álló csapat, amelyhez 2 trénert biztosítunk.


A szolgáltatás árát a résztvevők számának és a kívánt program időtartamának függvényében tudjuk megállapítani. Kérünk jelezd itt, hogy milyen időszakra és hány résztvevőnek szeretnél csapatfejlesztő programot.


Játékra fel!

bottom of page