top of page

Mountain Segway 

Gyere és fedezd fel Tusnádfürdőt a környező gyönyörű erdei világát az elektromos Segwayek segítségével. Bárki számára könnyedén elsajátítható a kezelése, a túra kezdete előtt egy gyorstalpalón kell mindenkinek részt vennie. Egy felejthetetlen természetközeli túrát ajánlunk családoknak, baráti társaságoknak és csapatépítő tréningekre. Több útvonalunk is van, ezek közül lehet választani nehézség és tapasztalat szerint. A túraútvonalakat és időpontokat előre kell leszögezni telefonos vagy e-mailes formában. 

 

A túrához szükséges minimális létszám 4 személy. 3 fajta túrát szervezünk és mindegyik magába foglal egy 30 perces előzetes tréninget. Lehet választani 1, 2 és 3 órás programot. A túra a Hotel Fortuna parkolójából indul egy vezető kíséretével. 

„Chilling in the city”

A túra tartalmaz egy túravezetőt és oktatást. A Hotel Fortuna parkolójából indulva a túra az Apor és Mikes forrásig tart. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Áthaladunk a központon, a régi központon, ahol megcsodálhatja a városunk régi épületeinek maradványait, végig megyünk olyan városrészeken is, amiket eddig esetleg még nem volt alkalma megismerni. Amikor a forrásokhoz érünk, rövid megállót fogunk tenni. Ott pihenünk egy kicsit, ez idő alatt megkóstolhatják a források vizét. Ezután visszatérünk a kiindulási ponthoz, a szálloda parkolójába. 

A túra ára: 100 RON / fő Időtartam: 1,5 óra (30 perc oktatás és 60 perc városnézés)

Min. létszám: 3 fő

„Take my time” 

A túra tartalmaz egy túravezetőt és oktatást. A Hotel Fortuna parkolójából indulva a túra az Olt folyó partjáig tart. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Áthaladunk a központon, a régi központon, ahol megcsodálhatja a város régi épületeinek maradványait, végig megyünk olyan városrészeken is, amiket eddig esetleg még nem volt alkalma megnézni. Ezután letérünk a városi útról és egy köves útszakasz következik, aminek a végén bele kóstolhatnak az Off-Road világába. Megpihenünk az Olt folyó partján és onnan visszaindulunk a kiinduló ponthoz. 

A túra ára: 150 RON/ fő. 

Időtartam: 2 óra (30 p. oktatás és 90 p. túrázás) 

Min. létszám: 3 fő

Haladóknak

Indulás a Hotel Fortuna parkolójából. Ez a túra 1 vagy 2 túravezetőt tartalmaz, plusz az oktatás. Az úticél a Sepsibükszádi halastó, ami Kovászna megyében található. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Áthaladunk a központon, a régi központon, ahol megcsodálhatja a város régi épületeinek maradványait, végig megyünk olyan városrészeken is, amiken eddig esetleg még nem volt alkalma megnézni. Kimegyünk a városból és átszeljük az Olt folyót. Ezután végig az olt mentjén fogunk haladni a természetben, átmegyünk a város régi vízigátján és elhaladunk a régi kőbánya mellet is. 

Ezt a túrát csak előre lefoglalt és átbeszélt program alapján tudjuk megvalósítani, mert az ár annak függvényében változik hány személy és mennyi időt szeretnének eltölteni a tónál. 

A túra ára: -

Időtartam: min. 3,5 óra (30 p. oktatás a többi pedig az útvonal típusától függ) 

Min. létszám: 5 fő 

Az ár változó a program hossza és pluszban igényelt szolgáltatások függvényében. Kérjük előre jelezze milyen szolgáltatást igényel és annak függvényében alakítjuk az árat. 

Tudjon meg többet és foglalja le élete legnagyobb kalandját:
Tel.: 0786546333

Email:hello@adventureexpert.ro

bottom of page