top of page

Mountain Segway 

Fedezd fel Tusnádfürdő szépségét az Adventure Expert segítségével, és barangold be a környező dús erdőket elektromos Segwayekkel! Egy felejthetetlen természetközeli élményt kínálunk családoknak, baráti társaságoknak és csapatépítő eseményekre.

Válassz több útvonal közül, nehézség és tapasztalat alapján, és biztosítsd előre a kedvenc túraútvonalaidat és időpontjaidat telefonon vagy e-mailen keresztül.

Az optimális élmény érdekében a túrához minimális létszám 4 személy. Háromféle túrát szervezünk, mindegyik tartalmaz egy 30 perces előzetes tréninget. Választhatsz 1, 2 vagy 3 órás programok közül, mindegyik indul a Hotel Fortuna parkolójából egy tapasztalt vezető irányításával.

✨ "Chilling in the City" ✨

Ez a túra tartalmaz egy vezetőt és tréninget. A Hotel Fortuna parkolójából indulva a túra az Apor és Mikes forrásokig tart. Útközben lehetőséged van felfedezni a várost, áthaladva a központon és az óvároson. Csodálja meg a város történelmi épületeinek maradványait és fedezze fel azokat a területeket, amelyeket korábban esetleg nem volt alkalma felfedezni. A forrásoknál rövid pihenőt tartunk, ahol megkóstolhatja  a forrás vizét. A túra ezután visszatér a kiindulási pontba, a szálloda parkolójába.

👀Túra Ára: 100 RON/fő.

⏱️Időtartam: 1,5 óra (30 perc tréning és 60 perc városnézés) 👥Min. Létszám: 3 fő

👑 "Take My Time" 👑

A túra tartalmaz egy vezetőt és előzetes tréninget. A Hotel Fortuna parkolójából indulva a túra az Olt folyó partjáig tart. Pihenő az Olt folyó partján és onnan vissza indulnak a kiinduló pontra.

👀Túra Ára: 150 RON/fő

⏱️Időtartam: 2 óra (30 perc tréning és 90 perc túra)

👥Min. Létszám: 3 fő

🥾Haladóknak 🥾

A Hotel Fortuna parkolójából indulva ez a túra, haladó résztvevőknek megfelelően, egy vagy két vezetőt és további tréninget is tartalmazhat. Az úticél a Sepsibükszádi halastó, amely Kovászna megyében található. Az útvonal a városon keresztül, az Olt folyón átkelve folytatódik a természetben áthaladva a régi vízi gátakon és egy történelmi kőbánya mellett.

👀Túra Ára: A túra komplexitásától függ

⏱️Időtartam: Min. 3,5 óra (30 perc tréning, az útvonal típusától függően további idő)

👥Min. Létszám: 5 fő

👉🏻Az árak a program hosszától és az igényelt további szolgáltatásoktól függenek. Kérjük, tájékoztasson minket előre az igényeivel kapcsolatban, hogy a programot és az árat ennek megfelelően szabjuk ki. ​

👉🏻Tudjon meg többet és foglalja le az élete legnagyobb kalandját:

📞 0786546333

📩 Email: hello@adventureexpert.com

bottom of page