top of page

Ranger Túrák

Üdvözöljük az Adventure Expert weboldalán, ahol a Ranger Túrák kivételes kalandokat ígérnek Önnek! Fedezze fel Erdély gyönyörű hegyeit és élvezze a leglenyűgözőbb tájakat a teljesen elektromos vagy benzines Polaris Ranger terepjárókon és Mitsubishi off-road járműveken Tusnádfürdő környékén.

 

Csatlakozzon hozzánk egy extrém off-road túrára, amely nemcsak a természet szépségeit tárja Ön elé, hanem lehetőséget biztosít arra is, hogy medvéket és más vadállatokat figyeljen meg. 

Az Adventure Expert több mint 9 éve szervez off-road túrákat, családi programokat és vállalati csapatépítéseket, így garantáltan egyedi és izgalmas élményben lesz része. A Ranger Túrák egy extrém járműves kalandot nyújtanak, miközben biztonságos kikapcsolódást biztosítanak. Töltsön el egy hétvégét vagy egy teljes nyaralást velünk!

 

🌲Túraútvonalak:

 

🚗1. Csomád Útvonal:

   Indulás a Fortuna Hotel parkolójából, Csomád-hegy a célpont. Gyönyörű kilátás a környező hegyekre és medveles megálló is. Ár: 150 RON / fő, időtartam: 1-1,5 óra.

 

🚗2. Szent Anna Tó Túra:

   Indulás a Fortuna Hotel parkolójából, cél a Szent Anna tó parkolója. Élvezze a hegyek és erdők szépségét. Ár: 200 Ron/fő,  időtartam: 3 óra.

 

🚗3. Bálványosi Apor Lányok Feredője Túra:

   Indulás a Fortuna Hotel parkolójából, a cél az Apor Lányok feredője. Gyönyörű kilátások, ásványvízforrások és erdei utak. Ár: 250 RON / fő, időtartam: 3,5 óra.

 

🪖Biztonság:

🦸🏼‍♂️Minősített vezető, előzetes oktatás, kötelező sisakviselés az útvonal nehézségétől függően.

 

További információkért és foglalásért lépjen kapcsolatba velünk:

📞 Telefon: 0786546333

📩 Email: hello@adventureexpert.com

 

👀Ne hagyja ki élete legnagyobb kalandját! Fedezze fel velünk Erdély rejtett szépségeit és élvezze az Adventure Expert garantáltan izgalmas programjait!

bottom of page