top of page

Ranger Túrák

A Ranger túrák  a 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és a benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon történik, illetve Mitsubishi off-road terepjárókkal Tusnádfürdő területén belül.

Erdély hegyeit láthatja, és élvezheti a legszebb tájat. Extrém off-road túra nyitja meg az ön számára a természet szépségét, valamint lehetőséget kap arra, hogy medvéket és vadállatokat láthasson.

A Tusnádfürdő közelében lévő erdők a medvék egyik leghíresebb élőhelye Romániában és Európában. Ennek a programnak a részeként, a medvék természetes élőhelyükön láthatják. A medvék minden nap jönnek, és egy különleges védett helyekről láthatják őket. A program nem sérti a medve természetes életmódját, a résztvevőknek tilos kirívóan viselkedniük , hogy az  állatok ne féljenek.

Több mint 5 éve szervezünk off-road túrákat, családi programokat és vállalati csapatépítést.


A Ranger Túrák egy extrém járműves kaland ami egy biztonságos nyaralást biztosít. Töltsön el egy hétvégét vagy egy nyaralását az Adventure Expertel.

 

Emberek száma: 3 résztvevőtől

A résztvevők kora: 5 év fölött

Túra útvonalaink:

   A Csomád útvonal kiindulópontja a Fortuna Hotel parkolója, amelynek célpontja a Csomád-hegy. Az első megálló a medveles, ahonnan remek kilátás nyílik a környező hegyekre. Ezután megállunk egy esztenán, ahonnan láthatjuk a Csíki medencét. Innen folytatjuk túránk a föld úton, ahonnan teljes mértékben élvezhetjük az erdő szépségét. A végén visszatérünk a szálloda parkolójába.

A túra ára: 150 RON / fő. (Túravezető költségét már tartalmazza az ár.)

Időtartam: 1- 1,5 óra

   A Szent Anna tó túra. A Fortuna Hotel parkolójából indul, és a célmegálló a Szent Anna tó parkolója. Az út során élvezheti a hegyek és erdők szépségét. Végighaladunk a Csomád hegy erdei utain, és elhaladunk különféle síkságokon és erdőkön, amelyek mind különbözőek . Amint elértük a tó parkolóját, van egy órájuk, hogy lesétáljanak a tóhoz, mivelhogy csak a tó fenti parkolójáig tudjuk elszállítani. Lehet, hogy a tó területére belépve plusz költségeik merülhetnek fel a belépőjegyek miatt. Miután visszatértek a tótól, visszatérünk Tusnádfürdőre. A túra ára: 190 RON / fő + 25 Ron / autó (Túravezető költségét már tartalmazza az ár)

Időtartam: 3 óra

   A Bálványosi Apor lányok feredőjéhez vezető túra. Kovászna megyében található. Itt 8 ásványvízforrás található, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A túra a Fortuna Hotel parkolójából indul. Az első megálló a medveles, ahonnan remek kilátás nyílik a környező hegyekre  Ezután megállunk az esztenánál, ahonnan megcsodálhatják az egész Csíki medencét. Továbbá áthaladunk a  Mohos patak területén, majd eljutunk Hargita és Kovászna megyék határához. A következő megálló közvetlenül az Apor Lányok feredőjénél található. Ezután visszatérünk a kiindulási ponthoz, a szálloda parkolójába.

A túra ára: 200 RON / fő. (Túravezető költségét már tartalmazza az ár)

Időtartam: 3,5 óra

 

Biztonság: az autót egy minősített vezető vezeti; minden résztvevő kap egy előzetes oktatást, a résztvevőknek sisakot kell viselniük , melyeket kötelezően vagy opcionálisan kell felvegyék az útvonal összetettségétől függően.

 

További információ: A túra elérhető a fogyatékkal élők számára is. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, kérjük, hogy kérje ki orvosa véleményét.

Tudjon meg többet és foglalja le élete legnagyobb kalandját:
Tel.: 0786546333

0040768888882
Email: hello@adventureexpert.com

Electric Polaris Tour
press to zoom
press to zoom
Csomad Heel
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Baile Tusnad
press to zoom
E. Polaris Ranger
press to zoom
Electric Ranger
press to zoom
Mitsubishi
press to zoom
Ranger Tours Romania
press to zoom
Ranger_Túrák._Ture_Ranger._Ranger_Tours.
press to zoom
Hargita Ranger Tours
press to zoom
Ranger Erdei Turak
press to zoom
Winter Tours
press to zoom
Summer Harhita
press to zoom
Mountain Adventure
press to zoom
Adventure Expert
press to zoom
1/1
bottom of page