top of page

Ranger Túrák

A Ranger túrák  a 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és a benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon történik, illetve Mitsubishi off-road terepjárókkal Tusnádfürdő területén belül.

Erdély hegyeit láthatja, és élvezheti a legszebb tájat. Extrém off-road túra nyitja meg az ön számára a természet szépségét, valamint lehetőséget kap arra, hogy medvéket és vadállatokat láthasson.

A Tusnádfürdő közelében lévő erdők a medvék egyik leghíresebb élőhelye Romániában és Európában. Ennek a programnak a részeként, a medvék természetes élőhelyükön láthatják. A medvék minden nap jönnek, és egy különleges védett helyekről láthatják őket. A program nem sérti a medve természetes életmódját, a résztvevőknek tilos kirívóan viselkedniük , hogy az  állatok ne féljenek.

Több mint 5 éve szervezünk off-road túrákat, családi programokat és vállalati csapatépítést.


A Ranger Túrák egy extrém járműves kaland ami egy biztonságos nyaralást biztosít. Töltsön el egy hétvégét vagy egy nyaralását az Adventure Expertel.

 

Emberek száma: 3 résztvevőtől

A résztvevők kora: 5 év fölött

Túra útvonalaink:

   A Csomád útvonal kiindulópontja a Fortuna Hotel parkolója, amelynek célpontja a Csomád-hegy. Az első megálló a medveles, ahonnan remek kilátás nyílik a környező hegyekre. Ezután megállunk egy esztenán, ahonnan láthatjuk a Csíki medencét. Innen folytatjuk túránk a föld úton, ahonnan teljes mértékben élvezhetjük az erdő szépségét. A végén visszatérünk a szálloda parkolójába.

A túra ára: 150 RON / fő. (Túravezető költségét már tartalmazza az ár.)

Időtartam: 1- 1,5 óra

   A Szent Anna tó túra. A Fortuna Hotel parkolójából indul, és a célmegálló a Szent Anna tó parkolója. Az út során élvezheti a hegyek és erdők szépségét. Végighaladunk a Csomád hegy erdei utain, és elhaladunk különféle síkságokon és erdőkön, amelyek mind különbözőek . Amint elértük a tó parkolóját, van egy órájuk, hogy lesétáljanak a tóhoz, mivelhogy csak a tó fenti parkolójáig tudjuk elszállítani. Lehet, hogy a tó területére belépve plusz költségeik merülhetnek fel a belépőjegyek miatt. Miután visszatértek a tótól, visszatérünk Tusnádfürdőre. A túra ára: 190 RON / fő + 25 Ron / autó (Túravezető költségét már tartalmazza az ár)

Időtartam: 3 óra

   A Bálványosi Apor lányok feredőjéhez vezető túra. Kovászna megyében található. Itt 8 ásványvízforrás található, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A túra a Fortuna Hotel parkolójából indul. Az első megálló a medveles, ahonnan remek kilátás nyílik a környező hegyekre  Ezután megállunk az esztenánál, ahonnan megcsodálhatják az egész Csíki medencét. Továbbá áthaladunk a  Mohos patak területén, majd eljutunk Hargita és Kovászna megyék határához. A következő megálló közvetlenül az Apor Lányok feredőjénél található. Ezután visszatérünk a kiindulási ponthoz, a szálloda parkolójába.

A túra ára: 200 RON / fő. (Túravezető költségét már tartalmazza az ár)

Időtartam: 3,5 óra

 

Biztonság: az autót egy minősített vezető vezeti; minden résztvevő kap egy előzetes oktatást, a résztvevőknek sisakot kell viselniük , melyeket kötelezően vagy opcionálisan kell felvegyék az útvonal összetettségétől függően.

 

További információ: A túra elérhető a fogyatékkal élők számára is. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, kérjük, hogy kérje ki orvosa véleményét.

Tudjon meg többet és foglalja le élete legnagyobb kalandját:
Tel.: 0786546333
Email: hello@adventureexpert.com

bottom of page